Skip to main content

Peste 400 de tineri au participat la a doua ediție ITO Bacău

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Peste 400 de tineri au participat astăzi la cea de-a doua ediție a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Bacău. Evenimentul s-a desfășurat la Complexul de servicii socio-medicale pentru persoane vârstnice – Hârja, din județul Bacău, și a fost organizat de Arhiepiscopia Romanului și Bacăului în colaborare cu Asociația Hârja și ASCOR Bacău. În deschiderea întâlnirii, tinerii au participat de dimineață la Sfânta Liturghie. În continuare, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Ioachim a oficiat o slujbă de pomenire pentru beneficiarii așezământului, trecuți la Domnul. După cuvântul de bun venit al ierarhului, un mesaj de felicitare a adresat și Ciprian Olinici, secretar de stat pentru culte. Tinerii au participat în continuare, împreună cu vârstnici din cadrul așezământului social-filantropic, la o serie de ateliere intergeneraționale. Ziua a continuat cu două conferințe despre Rolul muzicii bizantine în viața tinerilor și despre Libertate versus libertinaj, în ce privește pastorația. ITO Bacău s-a încheiat cu momentele artistice susținute de tinerii talentați din comunitățile parohiale.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.