Skip to main content

Peste 60 de mii de locuri de muncă vacante la nivel național

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Agenția Națională pentru ocuparea Forței de Muncă a actualizat, astăzi, numărul locurilor de muncă vacante la nivel național. În prezent, graficul arată 60 de mii de posturi, pe care românii le pot ocupa, cele mai multe fiind destinate muncitorilor necalificați. Se caută lucrători în domenii de activitate precum agenții de securitate, servicii de curierat și agenții de curățenie. Pentru cei cu studii superioare, oferta cuprinde aproximativ 2 700 de posturi în domeniile bancare, inginerie și IT. Nici oferta de muncă din Spațiul Economic European nu este mică. Sunt înregistrate apoape 140 de locuri pentru soferi de autobuz, sudori, mecanici și tehnicieni. Dacă sunteți în cautarea unui loc de muncă, vă puteți adresa agențiilor teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.