Skip to main content

Praznicul Înălțării Domnului la Paraclisul Catedralei Naționale

La 40 de zile după Învierea Domnului, în Biserica Ortodoxă este sărbătorit Praznicul Înălțării la cer a Mântuitorului Hristos. În această zi sunt pomeniți și eroii neamului românesc, în memoria cărora a fost construită Catedrala Națională, care și-a sărbătorit astăzi hramul principal. La altarul de vară al paraclisului din apropierea edificiului-simbol al Bisericii Ortodoxe Române, programul liturgic a culminat cu Sfânta Liturghie și slujba parastasului pentru eroi. La final, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a rostit un cuvânt de învățătură și a oferit distincții celor care sprijină activitățile social-filantropice desfășurate de voluntarii Paraclisului Catedralei Naționale.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.