Skip to main content

Preasfințitul Iustin a târnosit biserica Parohiei Poienile de sub Munte 2

Biserica „Sfântul Mare Mucenic Dimitrie” din localitatea Poienile de sub Munte a Vicariatului Ortodox Ucrainean din România, subordonat Patriarhiei Române, a fost astăzi târnosită. Evenimentul a avut loc la 14 ani de la punerea pietrei de temelie, tot în Duminica a doua după Paști. Slujba de sfințire a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureșului și Sătmarului, delegatul Preafericitului Părinte Patriarh Daniel. Începând de azi, biserica îl va avea ocrotitor și pe Sfântul Apostol Toma.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente