Skip to main content

Preasfințitul Părinte Siluan a sfințit icoanele cu sfinții ocrotitori ai Parohiei Cenadul Unguresc

Darul credinței și al comuniunii frățești a fost cultivat astăzi de credincioșii români din Cenadul Unguresc. Aceștia au participat la Sfânta Liturghie, săvârșită în biserica parohială din localitate de Preasfințitul Părinte Siluan, Episcopul ortodox român din Ungaria. În cuvântul de învățătură, ierarhul le-a spus celor prezenți că înmulțirea talanților sunt un semn de recunoștință față de Dumnezeu. La finalul slujbei, Preasfinția Sa a sfințit icoanele în care sunt zugrăvite hramurile bisericii, Înălțarea Domnului și Sfântul Ierarh Andrei Șaguna.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.