Skip to main content

Pregătiri pentru sărbătoarea Arhiepiscopiei Dunării de Jos

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Un fragment din moaștele Sfântului Cuvios Ioan Damaschin va fi adus la Catedrala arhiepiscopală din Galați, cu prilejul sărbătorii Sfântului Apostol Andrei cel Întâi Chemat, Ocrotitorul României, dar și al Eparhiei de la Dunărea de Jos. Anunțul a fost făcut astăzi de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian. Ierarhul a oficiat Sfânta Liturghie. Ierarhul a citit și scrisoarea pastorală a Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române pentru prima duminică din Postul Naşterii Domnului și a vorbit despre manifestările liturgice, pastoral-misionare, cultural-educaţionale şi social-filantropice desfăşurate, luna aceasta, în parohii şi aşezăminte, în şcolile teologice, precum şi în instituţiile de învăţământ şi de cultură din Eparhia Dunării de Jos, închinate Sfântului Apostol Andrei.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.