Skip to main content

Prescurile bunicii Lena din Slimnic. Daruri pentru eternitate

Mama Lena, așa cum îi spun locuitorii din Slimnic, pregătește cu drag prescurile pentru Sfânta Liturghie. Are 85 de ani, însă nu renunță, căci dragostea pentru Hristos și Biserica Sa îi dă putere să înfrunte povara bătrâneții.
Senină, blândă și modestă, poartă bucuria darului oferit în tihna inimii. Știe că Dumnezeu e acolo și îi cunoaște jertfa și truda. Nu s-ar cuveni să le-o spună și altora. Nu se laudă și nu pretinde ceva pentru munca ei. Atunci când merge la biserică, chipul i se înseninează mai mult. Aici se simte cel mai bine, în locul unde Hristos coboară în Liturghie, iar sfinții privesc din icoane. Icoane ce au fost zugrăvite datorită bunicii Lena și locuitorilor din Slimnic. Darul lor va dăinui peste veacuri, iar cei ce se vor ruga aici vor duce mai departe povestea prescurilor care au înfrumusețat biserica. #viataparohiilor

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.