Skip to main content

Prima duminică din Postul Nașterii Domnului, la Catedrala patriarhală

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

De aproape o săptămână, creștinii ortodocși au pornit în călătoria spre Betleem, un drum al rugăciunii și al pregătirii spirituale. Prima treaptă a curățirii lăuntrice la care suntem chemați este înfrângerea lăcomiei, iar evanghelia acestei duminici este un îndemn la examinarea sufletului. La Catedrala patriarhală, Pilda bogatului căruia i-a rodit țarina a fost explicată credincioșilor prezenți la Sfânta Liturghie de Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal. Ierarhul a arătat că lăcomia este deșărtăciunea sufletului, iar ea se poate risipi prin milostenie.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.