Skip to main content

Prima sărbătorire a Aducerii moaștelor Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou la București

După ce în lunile martie și aprilie Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou a binecuvântat, prin sfintele sale moaște, 123 de parohii și mănăstiri din Arhiepiscopia Bucureștilor, zilele acestea credincioșii și pelerinii din întraga țară sunt așteptați la Catedrala Patriarhală. Cu ocazia primei sărbătoriri a Aducerii moaștelor fântului cuvios la București, până în data de 14 iulie, programul liturgic va fi unul special. Evenimentele vor culmina sâmbătă cu Sfânta Liturghie ce va fi oficiată la Altarul de vară de Preafericitul Părinte Patriarh Daniel, împreună cu ierarhii Sfântului Sinod.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.