Skip to main content

Prima sculptură modernă a secolului XX a revenit la București după cinci decenii

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
„Sărutul”, considerată prima sculptură modernă a secolului XX, a revenit pentru zece zile la București. Cea mai recentă expunere a sa în București a fost acum 50 de ani, în anul 1976. Publicul o mai poate admira până în data de 30 august la Art Safari. Pe durata acestei expoziții temporare, Art Safari are program special de vizitare: zilnic în intervalul orar 12:00 – 21:00, și tururi de noapte vinerea și sâmbăta, de la ora 22:00 la 01:00. Aflată în colecția Muzeului de Artă din Craiova, lucrarea este realizată din piatră de marnă în 1907 și este prima sculptură din seria „Săruturilor”, la care Constantin Brâncuși (1876 – 1957) a lucrat timp de 40 de ani. Opera de importanță internațională a fost expusă în mari muzee și galerii de artă din lume. Biletele pentru Art Safari Love Edition pot fi achiziționate pe site-ul instituției sau direct de la intrare, în Palatul Dacia-România, strada Lipscani, numarul 18-20, București.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente