Skip to main content

Privind la ziua de mâine cu speranță și credință în Dumnezeu

Italia, țara care în ultimii ani a devenit o a două casă pentru peste 1 milion de români plecați în căutarea unui loc de muncă. Pe lîngă ei, mai sunt alte sute de români care au găsit aici sprijin pentru rezolvarea unor probleme medicale cărora medicii din țară nu le-au găsit soluții. În marea lor majoritate, pacienții sunt copii cu boli rare sau oncologice. Unul dintre spitalele la care apelează este Spitalul pediatric Bambino Gesu, situat în Roma și care se află sub jurisdicția extrateritorială a Sfântului Scaun. Am stat de vorbă cu mame care au aflat că aici își pot salva copiii, și-au lăsat familia acasă și au venit aici cu credință în Dumnezeu și speranța că totul va fi bine.
Pe Margareta am întâlnit-o lângă Roma, acolo unde, alături de alte familii aflate în aceeași situație, a găsit un loc unde să poată locui cu fetița ei în vârstă de 10 ani. Povestea acestei mame, una extrem de dura, o puteți afla într-o nouă ediție a emisiunii România de peste granițe.

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.