Skip to main content

Problema clădirilor cu risc seismic din România, dezbătută la Biblioteca Academiei Române

Peste 2 600 de clădiri din România riscă să se prăbușească la următorul cutremur cu magnitudinea celui înregistrat în 1977. Aceasta ar însemna că peste 6000 de oameni și-ar putea pierde viața, iar alți 16 000 mii ar putea fi grav răniți, dacă problema clădirilor cu risc seismic nu va fi soluționată. La împlinirea a 44 de ani de la Cutremurul din 1977, care a distrus peste 30 de clădiri din Capitală, Biblioteca Academiei Române a găzduit, astăzi, o sesiune de dezbateri legată de protecția și consolidarea construcțiilor din țară.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente