Skip to main content

Procesiune cu moaștele Sfântului Ierarh Andrei Şaguna, la Catedrala mitropolitană din Sibiu

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

De 12 ani, pentru ardeleni, data de 30 septembrie are o dublă semnificație, întrucât, în această zi, se face și pomenirea Sfântului Ierarh Andrei Șaguna, Mitropolitul Transilvaniei, ale cărui moaște se păstrează în Catedrala mitropolitană din Sibiu. Mii de credincioși au participat în această seară la slujba Privegherii, oficiată în lăcașul de cult de Înaltpreasfințitul Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului. Cler și credincioși au purtat apoi în procesiune icoana și sfintele moaște pe străzile din centrul istoric al orașului.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente