Skip to main content

Procesiunea „Călători pe cărările sfinţilor”, la Galați 

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Procesiunea „Călători pe cărările sfinţilor” a deschis în această după-amiază, la Galați, seria evenimentelor religios-culturale dedicate Sfântului Apostol Andrei. Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Casian a întâmpinat racla cu un fragment din moaştele Sfântului Cuvios Ioan Damaschin pe strada Domnească, la intersecţia cu strada Basarabiei. Monahi şi monahii de la mănăstirile din eparhie, preoţi, seminarişti, studenţi, şi credincioşi au plecat apoi spre Catedrala arhiepiscopală. În acelaşi timp, racla cu sfintele moaşte ale Sfântului Apostol Andrei a fost purtată în procesiune pe Calea Domnească, de la intersecţia cu strada Melchisedec Ştefănescu. După ce au ajuns la Catedrala arhiepiscopală, în lăcaşul de cult a fost săvârşită o slujbă de mulţumire. Arhiepiscopul Dunării de Jos a vorbit despre lucrarea misionară pe teritoriul ţării noastre a Sfântului Apostol Andrei şi a prezentat repere din viaţa şi activitatea Sfântului Ioan Damaschin. În timp ce credincioși din ambele județe ale eparhiei au așteptat să se închine sfintelor moaște, în lăcașul de cult au fost oficiate Slujba Privegherii şi Sfânta Liturghie.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.