Skip to main content

Programul hramului istoric al Catedralei Patriarhale

Catedrala patriarhală istorică se pregătește de sărbătoare. Despre lăcașul de cult ocrotit de Sfinții Mari Împărați și întocmai cu Apostolii Constantin și mama sa, Elena, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel spune că este o bijuterie a evlaviei, spiritualității și gustului artistic ortodox român. Un edificiu al echilibrului și al armoniei care păstrează, în zidurile lui, smerenia domnilor unși aici, dragostea de țară a primilor regi ai României și credința patriarhilor Bisericii noastre, întronizați în „maica tuturor bisericilor Valahiei”. Programul liturgic va începe luni, cu slujba Privegherii.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.