Skip to main content

Programul și traseul pelerinajului de Florii din Capitală

Patriarhia Română şi Arhiepiscopia Bucureştilor organizează, în Capitală, sâmbătă, 27 aprilie, în ajunul Praznicului Intrării Domnului în Ierusalim, pelerinajul de Florii. Clericii și credincioșii vor pleca în procesiune de la Mănăstirea Radu Vodă, însă traseul va fi unul diferit față de ceilalți ani și va cuprinde două opriri: la Biserica „Sfântul Anton” – Curtea Veche, Paraclis Patriarhal și la Crucea Brâncovenească de la baza Dealului Patriarhiei. Despre programul pelerinajului aflăm mai multe de la părintele Ștefan Zară, consilier eparhial în cadrul Sectorului cultural și comunicații media al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Doamne ajută, bine ați venit în platoul Jurnalului Trinitas.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.