Skip to main content

Proiectele Muzeului Municipiului București

Muzeul Municipiului București a devenit, în opinia domnului Adrian Majuru, managerul acestui spațiu cultural, un vehicul pentru aceia care au dorit să se dezvolte profesional, să publice cărți, să susțină conferințe, să cerceteze patrimoniul, dar și o uzină culturală care acoperă întregul panel de servicii al unui public pentru care spațiul informatic este mai relevant pentru consumul cultural. În interviul de astăzi, domnul Adrian Majuru a creionat principalele direcții de dezvoltare ale acestei prestigioase instituții culturale din București.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.