Skip to main content

Proiectul „Luna pastorației copiilor și tinerilor” în Protopopiatele Bârlad și Huși

300 de copii și tineri din Protopopiatele Bârlad și Huși au participat, astăzi, la Mănăstirea Grăjdeni, la ultima întâlnire din cadrul Proiectului „Luna pastorației copiilor și tinerilor”, desfășurat de Episcopia Hușilor. De dimineață, cu toții au participat la Sfânta Liturghie, oficiată în Biserica „Sfânta Treime” de preoții de la parohiile implicate în proiect. Toți copiii s-au împărtășit cu Sfintele Taine. În continuare, a avut loc vizionarea unui film care a surprins activitățile desfășurate de participanți în fiecare parohie. Ziua a continuat cu activități și jocuri în aer liber, organizate în curtea mănăstirii de voluntarii Asociației „Joy Camps România”. Proiectul „Luna pastorației copiilor și tinerilor” se află la a IV-a ediție.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.