Skip to main content

Promenadă urbană pe străzile Bucureștiului

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Seara aceasta și mâine bucureștenii au parte de o expoziție interactivă de vehicule electrice, concursuri de karting, spectacole de teatru și expoziții de pictură și grafică, în cadrul proiectului „Străzi deschise-București, Promenadă urbană”. Mașinăriile electrice pot fi admirate, atât de cei mari, cât și de cei mici, în Piața Geroge Enescu, în ambele zile de weekend. În fața parcului „Nicolae Iorga” de pe Calea Victoriei, privitorii vor fi încântați cu spectacole-lectură, susținute de actori profesioniști precum Ioana Flora, Cristi Toma și Mihai Baranga, iar în fața Muzeului Național de Istorie a României, de la orele 17:00 și 19:00, se vor întrece în reprezențații covni plin de umor. Tot zilele acestea, Școala de Artă București invită publicul să admite picturi, decorațiuni interioare, design vestimentar, precum și expoziția Floare de poliester” a secției de Pictură copii, toate expuse pe strada Cuza Vodă din sectorulul 4 al Capitalei. Duminică, în intervalul orar 10:00-16:30, cei interesați de karting, vor putea asista la competițiile finale, care vor fi umate de festivitatea de premiere a câștigătorilor, începând cu orele 16:30 , pe treptele Ateneului Român. În contextul acestor activități, traficul pe Calea Victoriei este restricționat, iar traficul mijloacelor de trasport în comun este deviat, fără afectarea călătoriilor.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.