Skip to main content

Protopopiatele Arhiepiscopiei Bucureștilor au oferit pachete cu alimente pelerinilor

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Pe tot parcursul acestei săptămâni dedicată sărbătoririi Ocrotitorului Bucureștilor, Cuviosul Dimitrie cel Nou, pelerinii care s-au închinat la moaștele sfinților de pe Colina Patriarhiei au primit hrană și apă din partea protopopiatelor Arhiepiscopiei Bucureștilor. Astăzi, alimentele au fost oferite de Protopopiatele Urlați, Ploiești Sud și Sector 4 Capitală. Distribuirea hranei a fost asigurată de asistenții sociali și de personalul din cadrul Sectoarelor social-filantropice ale Administrației Patriarhale și ale Centrului Eparhial ajutați de voluntarii „Tineri în acțiune”.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.