Skip to main content

Protopopiatul Sector 5 a premiat 128 de elevi olimpici

Peste 1.400 de elevi bucureșteni au participat, anul acesta, la Olimpiada de Religie, iar unii dintre ei s-au calificat și la etapa națională. Nu pentru premii, ci pentru suflet, așa cum ei înșiși declară de fiecare dată. Adevăratul câștig, spun copiii, a fost apropierea de Dumnezeu, însă timpul dedicat studiului și seriozitatea de care au dat dovadă nu au rămas nerăsplătite. În Capitală, ultima festivitate de premiere la nivel de sector s-a desfășurat aseară la Biserica „Sfântul Elefterie”-Nou, paraclis patriarhal.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.