Skip to main content

Provocările adolescenței

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Nu puțină lume reușește să decodifice situația extrem de complexă a raporturilor dintre părinți și adolescenți.
Sunt părinți care pledează pentru dreptul acestora asupra propriilor copii și necesitatea ca adolescentul să adopte fără discuție valorile familiei așa cum ele au fost verificate de părinți.
Sunt ceilalți care țin foarte mult cu adolescenții, vorbind despre faptul că generația celor care sunt mai în vârstă nu reușește să se adapteze la această lume nouă, și de aici incapacitatea de a înțelege tânăra generație.

Începem această discuție cu Silvia Roxana Stoica, psiholog, de la tabloul general al adolescentului în familie astăzi, în societatea noastră.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.