Skip to main content

Rețete și remedii mănăstirești la TRINITAS TV

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Sfinții Părinți spun că motivul pentru care trebuie să ne îngrijim trupul este pentru a-l avea ca instrument spre slava lui Dumnezeu și spre a face bine celorlalți. Pentru că abundența alimentară în care trăim și sedentarismul ne pot afecta serios, TRINITAS TV vă propune să descoperiți secrete naturale pentru sănătate de la mănăstire. Remedii mănăstirești – o emisiune care poate fi urmărită în mediul online în fiecare duminică. Rețetele sunt postate la ora 20:30 pe canalul de youtube TRINITASTV și la ora 21:00 pe pagina de facebook a televiziunii. Dacă în prima ediție de săptămâna trecută colega noastră Alice Costin v-a prezentat rețeta nucatei, benefică pentru stomac și tiroidă, mâine veți putea afla proprietățile rădăcinii de cicoare. Cel mai popular înlocuitor al cafelei îmbunătățește tranzitul intestinal, reduce nivelul de zahăr din sânge, combate inflamația și ajută la pierderea în greutate. În plus, elimină stările de anxietate, nervozitate sau lipsa de energie. Mai multe veți afla mâine, de la părinții de la Mănăstirea Văleni, din județul Argeș.
Nu uitați de emisiunea Rețete mănăstirești! Realizatoarea emisiunii, Alice Costin, ne confirmă, prin toate preparatele prezentate, că, la mănăstire, mâncarea este întotdeauna mai bună. Indiferent de cât de simple sunt ingredintele. Emisiunile sunt realizate la unele dintre cele mai cunoscute așezăminte monahale din țară, bucătari fiind monahi și monahii specialiști în domeniu sau care au învățat să gătească primind această ascultare odată cu intrarea în mănăstire. Emisiunea rețete mănăstirești este difuzată pe Trinitas TV în fiecare duminică, de la ora 12:00. Rețetele sunt postate în mediul online, pe canalul de youtube și pe pagina de facebook a televiziunii Patriarhiei Române, în fiecare marți, la ora 21:00.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.