Skip to main content

Retrospectiva anului 2023: „Ce am învățat în acest an de la bunicii noștri”

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Am avut un an plin de întâlniri extraordinare cu #buniciiromaniei: artiști populari, biruitori în credință, dar și pe front, în război, soții harnice și pricepute, trăitori neînfricați în fața greului ce a fost de prea multe ori inevitabil în viața lor. Ar putea părea că descriem personajele dintr-o carte cu super eroi, însă sunt de fapt adevărații eroi ai neamului nostru, cei care păstrează vie moștenirea primită din străbuni, a traiului autentic românesc ce stă înscris în istoria personală a fiecăruia dintre noi. Și cel mai important e că ne-o transmit și nouă în fiecare ediție a emisiunii. Pentru că învățăturile bunicilor ne vor fi de un real ajutor în multe dintre momentele ce ne așteaptă în noul an, am ales să facem o retrospectivă cu sfaturile pe care ni le-au oferit ca de la bunici la nepoți.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.