Skip to main content

Români ortodocși în Atena

În această ediție a emisiunii #bisericaazi, alături de Pr. Dr. Sorin Zahiu, de la Biserica „Sf. Marcu Eugenicul” din Atena, discutăm despre slujirea românilor ortodocși din diaspora.
Când ne gândim la românii care s-au răspândit în toate zările, ne concentrăm în primul rând asupra celor care sunt în occident și își desfășoară viața într-un mediu confesional diferit de cel al lor.
De data aceasta vorbim despre modul în care românii își trăiesc religiozitatea într-o țară ortodoxă, deoarece discutăm despre românii din Grecia, cu preotul care îi slujește chiar în Atena.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.