Skip to main content

Rugăciuni pentru cei adormiți, în Arhiepiscopia Dunării de Jos, în Duminica Sfântului Apostol Toma

În toate bisericile şi cimitirele din Arhiepiscopia Dunării de Jos, Duminica Sfântului Apostol Toma și lunea imediat următoare sunt prilej de comuniune în rugăciune cu toți cei adormiți. De Paștele Blajinilor, în cimitire, preoţii oficiază slujbe de pomenire, iar credincioșii împart cozonac şi ouă roşii. După ce i-a pomenit pe cei trecuți la Domnul în cadrul Sfintei Liturghii, Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos, a oficiat în Catedrala arhiepiscopală și un parastas pentru toţi ierarhii de la Dunărea de Jos.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente