Skip to main content

S-au împlinit cinci ani de la sfințirea Altarului Catedralei Mântuirii Neamului

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

De cinci ani, ziua de păznuire a Sfintei Mari Mucenițe Ecaterina a dobândit o semnificație deosebită pentru Biserica Ortodoxă Română. În data de 25 noiembrie 2018, anul centenarului Marii Uniri, a avut loc sfințirea Altarului Catedralei Mântuirii Neamului. De atunci, în fiecare an, această zi este marcată prin rugăciune la paraclisul catedralei, unde credincioșii vin să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru binecuvântarea de a avea o Catedrală Națională. În această dimineață, Sfânta Liturghie a fost oficiată de Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor. Ierarhul a vorbit despre semnificația zilei sfințirii altarului catedralei și a afirmat că mărețul lăcaș de închinare este semn al credinței, al evlaviei și al jertfei.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.