Skip to main content

Să cugetăm înainte de a vorbi!

Se întâmplă uneori în viața noastră să acționăm sau să reacționăm și să regretăm pentru ceea ce am făcut. Am fi putut să ne oprim, să ne gândim mai mult, să ne luăm o pauză de respirație sau o pauză de rugăciune pentru a ne așeza gândurile. Acest lucru e destul de frecvent, mai ales în tinerețe. După o vârstă, omul devine mai calculat și cântărește cu atenție cuvintele pe care le vorbește. În această ediție a emisiunii #cuvantpentrusuflet discutăm despre un îndemn important: „Să cugetăm înainte de a vorbi!”, împreună cu Pr. Florentin Dorobanțu, de la Biserica „Schimbarea la Față” – Cuțitul de Argint din București.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente