Skip to main content

Sâmbătă va avea loc Întâlnirea Tinerilor Ortodocși din Vaslui

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Municipiul Vaslui va fi sâmbăta aceasta, gazda celei de-a V-a ediții a Întâlnirii Tinerilor Ortodocși din Episcopia Hușilor. ITO Vaslui 2023, va reuni sute de tineri de pe tot cuprinsul Eparhiei și aproximativ 100 de voluntari care se vor implica în organizarea evenimentului, pe tot parcursul zilei. Eveniment va avea tema: „Swipe and Scroll vs timpul de calitate petrecut în Biserica lui Hristos – o invitație de suflet pentru tânărul de azi”, iar participanții vor fi antrenați în manifestări cultural-educative și artistice. Ziua va începe cu Sfânta Liturghie, oficiată de Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din municipiul Vaslui. Deschiderea oficială ITO Vaslui 2023 va avea loc la ora 10.30, în Parcul Copou. Tinerii vor participa apoi la conferința susținută de părintele Răzvan Ionescu de la Paris, dar și la atelierele de comunicare pe baza temei conferinței. De la ora 17.00, tot în parcul Copou, va avea loc un spectacol folcloric. După concert și cuvântul de final al Părintelui Episcop Ignatie, va urma „Marșul Tineretului” pe traseul Parcul Copou – Biserica „Adormirea Maicii Domnului”, Bulevardul „Ștefan cel Mare” – Crucea Gării – Sensul giratoriu OMV – Sala Sporturilor. Evenimentul este organizat de Episcopia Hușilor și Asociația Tinerilor Ortodocși Vaslui, fiind cofinanțat de Consiliul Județean Vaslui.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.