Skip to main content

Sâmbătă va fi difuzat în premieră un nou film documentar dedicat Ocrotitorului Bucureștilor

Toate slujbele și evenimentele care vor avea loc, zilele acestea, în Capitală, vor fi transmise în direct de TRINITAS TV. Mâine și vineri, Sfânta Liturghie va putea fi urmărită începând cu ora 7:00, iar procesiunea de vineri seară, de la ora 19:00, va fi comentată, din studio, de Remus Rădulescu și de invitatul său, Răzvan Clipici, consilier patriarhal. Sâmbătă, 13 iulie, chiar în ziua în care sărbătorim 250 de ani de la aducerea moaștelor Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou la București, TRINITAS TV va difuza, de la ora 20:30, un nou film documentar dedicat smeritului păstor care ne-a ocrotit în vremuri dintre cele mai grele.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.