Skip to main content

Săptămâna Pătimirii Domnului. Priveghere și jertfă

Suntem la câteva zile de Marea Sărbătoare a Învierii Domnului, zile pe care le parcurgem într-un mod aparte din punctul de vedere al atmosferei spirituale.
Suntem în Săptămâna Mare și parcurgem cu trăirea, cu simțirea, cu înțelegerea ceea ce s-a întâmplat cândva, dar în Biserică se întâmplă într-un astăzi în fiecare an, pentru că încercăm să retrăim ceea ce s-a întâmplat cu Iisus Hristos, Mântuitorul nostru, în vremurile acelea când El a mers către Jertfă, către Cruce.
În această ediție a emisiunii #bisericaazi, alături de Pr. Prof. Constantin Coman, de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din București, parcurgem câțiva pași ai înțelegerii, în această atmosferă a Săptămânii Mari.

#SăptămânaMare
#SăptămânaPătimiriiDomnului
#Priveghere
#Jertfă
#Cruce
#PrProfConstantinComan

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.