Skip to main content

Săptămâna Pătimirilor, stăpânirea propriilor patimi

Traversăm cu mila Bunului Dumnezeu o perioadă grea, dar frumoasă. Probabil că există o reciprocitate între greutate și frumusețe – fiecare dă sens una celeilalte.
Această săptămână deosebit de încărcată din punct de vedere spiritual, Săptămâna Pătimirilor, deși ne învață să ne uităm mai mult către partea lăuntrică, lăsând deoparte trupul, în același timp ne înalță chiar și trupul, pentru că sufletul trage cu sine chiar și trupul. Însă până acolo avem ceva lupte, ceva neputințe.
Săptămâna Pătimirilor, perioadă în care luptăm nu cu altcineva, ci cu noi, cu propriile patimi. Fiind o perioadă deosebită, avem și un invitat deosebit: Înaltpreasfințitul Părinte Casian, Arhiepiscopul Dunării de Jos.

#cuvantpentrusuflet
#duhovnic
#ÎnaltpreasfințitulPărinteCasian
#SăptămânaPătimirilor
#patimi

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.