Skip to main content

Sărbătoare în Parohia “Sfinții Martiri Brâncoveni și Sfântul Ansgar” din Hamburg, Germania

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Racla cu moaștele Sfântului Mare Mucenic Gheorghe de la Biserica “Sfântul Gheorghe – Nou” din București a fost dusă, în această după-amiază în Parohia “Sfinții Martiri Brâncoveni și Sfântul Ansgar” din Hamburg, Germania. Evenimentul este prilejuit de hramul parohiei, iar sfintele moaște vor rămâne în biserica din orașul de pe Elba până în cursul zilei de duminică. După primirea delegației conduse de Părintele Emil Nedelea Cărămizaru, românii din Nordul Germaniei au participat în această seară la Taina Sfântului Maslu. În continuare, părintele Emil Cărămizaru a susținut conferința cu tema “Învățătura ortodoxă despre cinstirea sfintelor odoare în biserică”. Cu prilejul sărbătorii, a fost așezată spre închinare și racla cu fragmente din moaștele Sfinților Martiri Brâncoveni, ale Sfântului Cuvios Irodion de la Lainici și ale Sfântului Ansgar, aflată în patrimoniul parohiei.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.