Skip to main content

Sărbătoarea Sfintei Treimi, hramul Centrului de Presă BASILICA

Sărbătoarea Sfintei Treimi a fost marcată și la Catedrala Patriarhală. Această zi are o semnificație aparte pentru întreg personalul Centrului de Presă BASILICA al Patriarhiei Române, fiind pus sub ocrotirea Sfintei Treimi.

La Sfânta Liturghie săvârșită de Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal, au participat și angajați ai componentelor Centrului de Presă. De asemenea, din sobor au făcut parte și clerici din cadrul centrului. În cuvântul de învățătură, Preasfințitul Părinte Ieronim Sinaitul a vorbit despre invocarea permanentă a Sfintei Treimi în întreaga viață a Bisericii și a credincioșilor.

După slujbă, Preasfinția Sa a săvârșit un Te Deum aducând mulțumire lui Dumnezeu pentru întreaga activitate desfășurată de Centrul de Presă. La final, ierarhul a dat citire mesajului Preafericitului Părinte Daniel, intitulat „Centrul de Presă BASILICA al Patriarhiei Române – 15 ani de vestire a binecuvântării Preasfintei Treimi”.

Centrul de Presă BASILICA a fost fondat la inițiativa Preafericitului Părinte Patriarh Daniel, în data de 27 octombrie 2007, și cuprinde: Radio TRINITAS, TRINITAS TV, Publicațiile Lumina, Agenția de știri BASILICA și Biroul de presă şi relaţii publice.

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.