Skip to main content

Școală de vară în Parohia Slon din județul Prahova

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
Parohia Slon din județul Prahova a desfășurat, zilele trecute, cea de-a IV-a ediție a Școlii de vară “Sfântul Ierarh Nicolae”, la care au participat 52 de copii. Tema de anul acesta a fost “Înțelepciunea bătrânilor, călăuza tinerilor”. Activitățile s-au desfășurat cu ajutorul a 8 voluntari. Copiii au aflat despre minunile Maicii Domnului, au învățat să se roage prin cântare și au înțeles de ce este important să fim aproape de persoanele vârstnice. De asemenea, au descoperit tainele picturii de icoane și peisaje, au fost antrenați în jocuri de atenție și au fost îndrumați spre scrierea, vorbirea și citirea corectă. Lucrând în echipă, cei mici au realizat proiecte despre Sfinții imnografi și melozi, pe care apoi le-au prezentat, dezvoltându-și astfel competențele de comunicare. La ateliere, copiii au pregătit mici daruri atât pentru bunicii lor, cât și pentru cei ai satului, vizitându-I pe aceștia însoțiți de părintele paroh Adrian-Florin Popa. Copiii au fost răsplătiți la finalul Școlii de vară cu diplome și daruri.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.