Skip to main content

Serele Grădinii Botanice; Nămolul; Coroana Imperială

În interviul de astăzi descoperim serele Grădinii Botanice a Universității din București – oază de verdeață în care publicul iubitor de plante poate vedea o multitudine de specii din cele mai diverse.

Știm cu toții din bătrâni, că dacă te dor genunchii, o bună soluție este să aplici nămol. Am vizitat baza de tratament și odihnă a Mănăstirii „Sfânta Maria” din Techirghiol, pentru a afla care sunt calitățile nămolului sapropelic și în ce formule de tratament poate fi inclus.

Cunoscut și sub numele de corană imperială sau floarea paștelui, este o plantă din familia liliaceelor, înrudită cu crinul, despre care vorbim în rubrica de astăzi.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.