Skip to main content

Sfânta Cuvioasă Maria Egipteanca, pildă de pocăință în perioada Postului Mare

În Biserica Ortodoxă a fost pomenită astăzi Sfânta Cuvioasă Maria Egipteanca, a cărei pildă de pocăință ne este pusă înainte și în Duminica a 5-a din Postul Mare. După ce vreme de 17 ani a trăit în cea mai adâncă viaţă păcătoasă, închinându-se la Locurile Sfinte, prin putere dumnezeiască s-a întors pocăindu-se către Dumnezeu şi timp de 47 de ani s-a nevoit în pustie, în post şi rugăciune, ajungând la desăvârşire duhovnicească. Triodul ne-o înfățișează ca fiind „culmea sihaştrilor”, „podoaba pustnicilor”, „lauda şi întărirea cuvioşilor” dar și „mireasa Împărăţiei cerurilor”.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.