Skip to main content

Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, pelerin în parohii și mănăstirii din Sectorul 2

Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou a fost, astăzi, oaspete în mai multe parohii și așezăminte din Protoieria Sector 2, în cadrul pelerinajului istoric organizat de Arhiepiscopia Bucureștilor cu prilejul împlinirii a 250 de ani de la aducerea sfintelor sale moaște în Capitala României. Delegația condusă de Preasfințitul Părinte Paisie Sinaitul, Episcop-vicar patriarhal, și-a început călătoria duhovnicească, în această dimineață, la Biserica „Sfântul Dumitru” – Colentina. Racla a fost așezată spre închinare în lăcașul de cult, care se bucură și de ocrotirea Sfinților Mucenici de la Niculițel, în biserică fiind păstrate fragmente din sfintele lor moaște.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.