Skip to main content

Sfântul Cuvios Dimitrie: viața, virtuțile și minunile

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Trăim zile de bucurie aici, pe Colina Bucuriei, unde mii de credincioși au venit să-l cinstească pe Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureștilor.
În această ediție vorbim despre sfântul care ocrotește Catedrala Patriarhală, dar și sfântul care aduce atâta bucurie tuturor celor care, în fiecare an și în fiecare zi, vin aici în Catedrala Patriarhală pentru a-l cinsti, pentru a se ruga sfântului și pentru a primi de la el mijlocirea. Sfântul întotdeauna mijlocește înaintea lui Dumnezeu pentru toți cei care vin și se roagă lui.
Pentru că trăim zile de mare bucurie aici, în cetatea Bucureștilor, avem un invitat special. Ne bucurăm să-l avem alături de noi pe Preasfințitul Părinte Timotei Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.