Skip to main content

Sfântul desculț din Piatra Neamț

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

„Acum să începem drăguţele de rugăciuni ale catismei întâi, ale catismei a doua…” Așa își începea Sfântul Gheorghe Pelerinul programul de rugăciune din Psaltirea pe care a iubit-o nespus. O rostea zilnic și o știa pe de rost. Toate străzile din Piatra Neamț au fost sfințite de rugăciunea neîncetată a lui Moș Gheorghe Lazăr. Desculț, având capul descoperit, un cojoc sărăcăcios și cu Psaltirea în mână, Sfântul Gheorghe a devenit ușor iubit de către locuitori și, mai mult decât atât, oamenii îi recunoșteau virtuțile care într-un final i-au adus sfințenia.
Povestea sfântului care a trăit ca un ascet în mijlocul cetății, într-un nou reportaj Secvențe Trinitas.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.