Skip to main content

Sfântul Haralambie, ajutător în boli și necazuri

Sâmbătă va fi sărbătorit în Biserica Ortodoxă Sfântul Sfințit Mucenic Haralambie, cunoscut ca făcător de minuni, grabnic ajutător al celor care-i cer ajutorul și mare izbăvitor în vreme de molimă, fiind unul dintre sfinții taumaturgi, la care românii au evlavie deosebită. Pentru că încă din cele mai vechi timpuri sfântul și-a arătat mila și ajutorul când au fost epidemii de ciumă și vremuri de foamete, mai multe biserici din Capitală se află sub ocrotirea sa și își vor sărbători hramul începând de mâine seară.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.