Skip to main content

Sfântul Ierarh Meletie, sărbătorit de comunitatea persoanelor cu deficiențe de auz și vorbire din București

În Biserica Ortodoxă a fost sărbătorit astăzi Sfântul Ierarh Meletie, arhiepiscopul Antiohiei. A fost unul dintre Sfinții Părinți care au luptat împotriva arianismului, dar și cel care L-a propovăduit, prin semne, pe Dumnezeu. Acesta este și motivul pentru care a fost ales ocrotitor al comunității persoanelor cu deficiențe de auz și vorbire din București. Pentru al 10-lea an consecutiv, persoanele hipoacuzice și-au sărbătorit hramul. Programul liturgic a început ieri seară cu Slujba Privegherii, iar în această dimineață a fost săvârșită Sfânta Liturghie.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Emisiuni recente