Skip to main content

Sfântul Maslu, Taina vindecării

„Credința și slujbele Bisericii m-au ridicat din patul suferinței!” ne mărturisește doamna inginer chimist Doina Frumușelu care din decembrie 2023 este pacientă a Centrului de îngrijiri paliative „Sfântul Nectarie” din București.
Pentru alinarea suferințelor, părinții Bisericii ne îndeamnă să apelăm, cu mare nădejde și credință, la Sfintele Taine. De mare folos duhovnicesc ne este Taina Sfântului Maslu, atât în vindecarea trupească, cât și sufletească. #SecvențeTrinitas vă aduce un nou reportaj despre harul tămăduitor al acestei sfinte taine.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.