Skip to main content

Sfintele Femei Mironosițe-mărturisitoare ale Învierii Domnului

Duminica a treia după Sfintele Paşti a fost închinată de Părinţii Bisericii Mironosiţelor. În această zi ne amintim de femeile care au mers, în ziua Învierii, la Mormântul Domnului pentru a-I unge, după obiceiul iudaic, Trupul cu miruri. Tot ele sunt cele care L-au însoţit deseori pe Iisus Hristos în activitatea Sa şi care au participat la evenimentele ultime din viaţa Mântuitorului: pătimirile, răstignirea, moartea şi punerea în mormânt. Această duminică a devenit, în Biserica noastră, Ziua Femeilor Creştine, iar un exemplu pentru modul lor de a exprima credinţa şi de a o insufla celor din jur sunt mamele şi bunicile noastre. În mesajul transmis cu acest prilej, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, le evidențiază în primul rând pe femeile care lucrează în unitățile medicale și care își împlinesc vocația de a fi vestitoare ale Luminii lui Hristos, într-o lume marcată de suferință sufletească și trupească.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.