Skip to main content

Slujire arhierească la mănăstirea Glavacioc

Fă misiune alături de noi! Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici: https://tinyurl.com/SUBSCRiv

************
În Duminica dinaintea Înălțării Sfintei Cruci, foarte mulți credincioși din cuprinsul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului au venit să se închine la mănăstirea Glavacioc, ctitorie a domnitorului Vlad al IV-lea Călugărul. Aceștia au participat la Sfânta Liturghie arhierească, oficiată în biserica așezământului monahal de Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Calinic. Ierarhul a săvârșit și o slujbă de pomenire pentru protosinghelul Casian Crețu, stareț al mănăstirii Glavacioc în perioada 1996-2023, trecut la Domnul în data de 3 iulie 2023. În locul aceastuia, Înaltpreasfinția Sa l-a numit stareț pe protosinghelul Visarion Sorescu, de la mănăstirea argeșeană Slănic. În cuvântul rostit, ierarhul a explicat periocopa evanghelică din această duminică și l-a prezentat obștii și credincioșilor pe noul stareț.

************
Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV → https://www.trinitas.tv/
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
➥ Facebook: https://www.facebook.com/trinitastv
➥ Instagram: https://www.instagram.com/trinitastv
➥ TikTok: https://www.tiktok.com/@trinitas.tv
➥ SoundCloud: https://soundcloud.com/trinitastv

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.