Skip to main content

Slujirea lui Dumnezeu în limbajul semnelor

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

România are în present, în mod oficial, aproximativ 25 de mii de persoane cu deficiențe de auz, din care mai bine de un sfert se află în Capitală și în județele limitrofe.
Sunt oameni cu aceleași nevoi spirituale ca restul populației și care de ani buni sunt păstoriți de pr. Mirel Ilie, ce a acceptat cu smerenie această misiune pe care Dumnezeu i-a încredințat-o.
A fost un urcuș dificil, dar astăzi familiile nou întemeiate în comunitatea Surzilor se bucură de înțelegerea tuturor momentelor slujbei Cununiei sau a Botezului, se pot spovedi și se pot bucura în comuniune în fiecare duminică la biserică.
Mai mult decât atât, nevoile copiilor din comunitate, care cu greu reușeau să absolve examenele și să înainteze în școală către facultate, vor fi acoperite într-un centru multifuncțional în care vor beneficia de pregătire suplimentară și dezvoltare socială și psihologică.
Tot aici, părintele și credincioșii cu deficiențe de auz se vor bucura de o capelă dedicată nevoilor lor.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.