Skip to main content

Smerenia este poartă deschisă pentru harul lui Dumnezeu

Invitat: Pr. Lect. Dr. Alexandru Corneliu Arion, Facultatea de Teologie Ortodoxă și Științele Educației din Târgoviște

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 4

4 comentarii

 1. Mihaela Apahideanu

  Urmărim cu drag si interes emisiunile. Felicitări Părintelui Marius Adrian Gheorghe pentru temele dezvoltate, pentru pasiunea si bucuria cu care a îmbrățișat aceasta vocație si pentru modul in care o împletește cu televiziunea, reușind astfel sa- si mărturisească credința prin tot ceea ce face, incurajandu- ne si pe noi sa o facem. Mulțumim si Doamne ajuta la cat mai multe ediții!!!

 2. Maria Popescu

  Mă bucur că am ascultat incă o dată cuvintele unuia dintre profesorii mei.
  Intotdeauna Pr. Corneliu Arion ne-a încântat cu acest limbaj elevat, controlat, bine alcătuit, cu îmbinarea filozofică-teologică spre folosul nostru, cu punctarea asemănărilor și deosebirilor față de alte religii. Format într-o familie de preoți (atât tatăl cât și frații săi sunt preoți) trăiește ortodoxia și o propovăduiește la un nivel teologic ridicat : deși , ca să spun așa, e tobă de carte , nu se sfiește să slujească într-o parohie de țară, dovedindu-și smerenia și pune suflet în tot ceea ce face. As vrea să mai fie invitat în emisiune.

 3. Samoilă Nicolae Claudiu

  Felicitări ,Pr.Lect.Univ.Dr. Alexandru Corneliu Arion pentru modul elevat,elegant și concret în care ați reușit să raliați o temă profundă, unei realități a zilelor în care trăim, printr-o cateheză reală,atât de necesară prezentului ! Felicitări celor care realizează aceste emisiuni la postul Trinitas, invitând preoți,profesori, oameni de cultură, foarte bine pregătiți, asemeni Pr.Lect.Univ.Dr.Alexandru Corneliu Arion, pe care, am avut șansa să îl am profesor, mentor, iar acum, bucuria de a-l asculta, „hrănindu-mi”,mintea și sufletul. Vă felicit, părinte profesor, vă mulțumesc pentru această minunată expunere duhovnicească, pentru formarea profesională pe care ați dobandit-o, prin muncă, educație și perseverență. Îmi doresc să vă revăd,cât mai des la postul Trinitas, oferindu-ne astfel de momente si modele de catehizare, din care să culegem, roade duhovnicești. Mă’nclin !

 4. Barbu Daniel

  Printr-o simplitate impletită cu maiestuozitate esenţei lucrurilor a-ţi reușit să expuneţi coordonatele de bază ale invăţăturii patristice despre smerirea persoanei umane de la incipitul uneori banal al unor vorbe simple la smerita-cugetare a celor care s-au lasat cunoscuţi de către Dumnezeu spre muntele cel înalt al desăvârșirii. Felicitări
  Pr.Lect.Univ.Dr. Alexandru Corneliu Arion pentru tot efortul depus și la cât mai multe emisiuni frumoase !!!

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.