Skip to main content

Științele medicale și experiența tainică a credinței: în căutarea unui raport potrivit

Spiritualitatea creștină nu poate lipsi din sânul științelor medicale, cum nici credința și virtuțile de pe urma ei nu pot lipsi din personalitatea unui medic.
Dar nici cunoașterea științifică nu poate lipsi din interiorul reflexiei teologice, câtă vreme tot ceea ce descoperim este într-o strânsă legătură cu însăși lucrarea lui Dumnezeu în lume.
În această ediție a emisiunii #luminaceluinevazut discutăm despre acest subiect cu cineva care este foarte familiarizat cu universul științelor medicale, și care, de-a lungul timpului a păstrat o preocupare atentă cu privire la viața creștină: Prof. Dr. Irinel Popescu, Șeful Centrului de Boli Digestive și Transplant hepatic, Institutul Clinic Fundeni.

#ProfDrIrinelPopescu #ȘtiințeMedicale #SpiritualitateCreștină #credință #luminaceluinevazut

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.