Skip to main content

Suferințele reumatismale și musculo-scheletale

Invitat: Conf. Dr. Daniela Opriș-Belinski, Medic primar – Medicină Internă, Reumatologie, Spitalul Clinic „Sfânta Maria”, București

Ți-a plăcut această ediție?

Dacă ai o sugestie, o recomandare sau orice alt gând legate de această emisiune, te rugăm scrie-ne, distribuie sau apreciază-ne.

comment iconScrie comentariu 1

Un comentariu

  1. ANA-ILEANA PARVU

    Buna ziua, tin sa va mentionez ca apreciez foarte mult emisiunile Radio Trinitas si Trinitas TV pe care le urmaresc cu mare placere. Sunt foarte bune si emisiunile despre sanatate, pentru care va multumesc. Daca as putea sa va sugerz, ar fi extrem de utila o emisiune in legatura cu bolnavii de boli autoimune (sunt persoane care sufera chiar doua boli autoimune) si daca este recomandata vaccinarea anti covid-19. Pe site-ul Spitalului Regina Maria https://www.reginamaria.ro/articole-medicale/tot-ce-trebuie-sa-stii-despre-vaccinarea-anti-covid-19 apre scris (la paragraful 31) „Persoanele cu afectiuni autoimune care nu au contraindicatii la vaccinare pot primi un vaccin ARNm COVID-19. Conform CDC, in prezent, nu sunt disponibile date privind siguranta si eficacitatea vaccinurilor ARN mesager anti COVID-19 la persoanele cu afectiuni autoimune […]”, fraza care mi se pare ambigua. Va multumesc foarte mult si va doresc mult succes in continuare.

Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.