Skip to main content

Susține bursierii Pro Vita Iași, 100 de copii și tineri, proveniți din familii numeroase

Departamentul Pro Vita din cadrul Sectorului de Misiune al Arhiepiscopiei Iașilor desfășoară, până în data de 30 iunie, o campanie de strângere de fonduri pentru bursele a 100 de elevi și studenți excepționali, care provin din familii numeroase. În ce stadiu se află acum colecta începută în prima zi a acestei luni, dar și care sunt poveștile copiilor și tinerilor, care sunt sprijiniți în anul educațional 2024-2025, aflăm chiar acum de la coordonatorul Departamentului Pro Vita, părintele Radu Brânză. Hristos a înviat, mulțumim că ați intrat în legătură cu noi.

Această emisiune este disponibilă doar prin generozitatea dumneavoastră! Intră pe donatii.trinitas.tv și ajută-ne să aducem lumina credinței în sufletele românilor de pretutindeni, făcând o donație pentru susținerea programelor noastre! Numele donatorilor vor fi pomenite la altarul Catedralei Patriarhale din București.

Abonează-te la canalul de YouTube TRINITAS TV, dând un simplu click aici.

Pentru mai multe emisiuni de suflet, vizitează site-ul TRINITAS TV
Abonează-te pentru a viziona emisiunile TRINITAS TV pe rețelele de socializare:
Facebook
Instagram
TikTok
SoundCloud
Telegram

SUSȚINE TRINITAS TV

Dacă ți-a plăcut această emisiune susține-o într-un mod concret, rapid și sigur. Donează pentru activitatea TRINITAS TV utilizând cardul bancar, Apple Pay sau Google Pay.

Donează acum!
Adaugă comentariu

Emailul tău nu va fi publicat. Cămpurile obligatorii sunt marcate cu *.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.